Verslagen U14-1

Zaterdag 14 november
FFF U14-1 vs BV Fairmount U14

Op 12 november was U14-1 aan de beurt tegen BV Fairmount. Thuis hebben we al tegen Fairmount gespeeld en daar hebben we gezien dat deze tegenstander simpelweg gewoon goed is. De spelers zijn allemaal goed op elkaar ingespeeld, hebben een groot lengte voordeel en hebben al wel langer ervaring in U14.

Thuis was Samuel helaas ziek en speelde nu wel weer mee, helaas was Joni dit keer wel afwezig. Wij wisten dit keer van tevoren dat er een aantal dingen heel belangrijk waren. Goed passen, rustig de aanval opzetten, heel veel rebounden en zoveel mogelijk uit de buurt blijven van 1 bepaalde speler die op een of andere manier toch altijd op de goede plek is om ons dwars te zitten.

De eerste helft heb ik zelf gemist omdat ik moest werken. Toen ik binnen kwam was het al duidelijk dat het iets beter ging dan met de thuiswedstrijd, maar nog niet goed genoeg om het de tegenstander moeilijk te maken. Fairmount scoorde heel makkelijk en bij FFF wilde de ballen er niet echt in. Van de thuiswedstrijd wisten we al dat Fairmount heel makkelijk op de fastbreak speelt. Waar we het de vorige keer makkelijk opgaven, gingen we er dit keer vol achteraan.

De 2e helft was heel moeizaam. Samuel raakte eerder al geblesseerd, Fairmount ging wat harder spelen, Djayden kreeg zijn 5e fout en Fairmount ging met de lange spelers spelen waardoor we helemaal niks meer in hadden te brengen. De einduitslag zal ik jullie besparen.

Ik ben persoonlijk heel blij dat we verandering hebben laten zien door minder snel op te geven en dat we niet mee zijn gegaan in het niveau van gedrag wat Fairmount vertoonde. Deze wedstrijd vergeten we snel en gaan ons focussen op de overige 3 wedstrijden die nog gespeeld moeten worden. Nu even 3 weken uitrusten en trainen en dan de volgende wedstrijd tegen Binnenland weer keihard knallen!

-Jenna-