Serviceburo Verschoor

Verschoor1

Het vertrouwde adres voor witgoedreparatie en -verkoop

Huishoudelijke klussen zoals koken, wassen en schoonmaken: ze zijn niet altijd even leuk. Het wordt nog vervelender als de apparaten niet meer werken. Serviceburo Verschoor uit Hendrik-Ido-Ambacht zorgt ervoor dat uw witgoed weer werkt.

Onze service stopt niet bij de voordeur

Is uw wasautomaat kapot, laat de koelkast of een ander apparaat het afweten of heeft u specifieke onderdelen nodig? Serviceburo Verschoor verkoopt, repareert en bezorgt witgoed in een straal van ca.20 km rond de regio Hendrik-Ido-Ambacht. We zijn snel, geven advies waar u wat aan heeft en bieden een goede prijskwaliteit-verhouding. Is uw apparaat moeilijker te repareren? Onze specialisten laten het er niet zomaar bij zitten en komen altijd met een oplossing. We zijn niet voor niets sinds 1973 een begrip in de regio. Dit geldt zeker ook voor de scheepvaart (binnenvaart). We hebben inmiddels grote bekendheid in de schipperswereld en weten wat wel en niet aan te bevelen is aan boord.
De service van ons kleine maar flexibele bedrijf  gaat verder dan uw voordeur. Of om precies te zijn: verder dan de drempel van uw huis, kantoor of schip.. Wij leveren witgoed namelijk ook op de minder gangbare en moeilijk bereikbare plekken.We spreken een zo nauwkeurig mogelijke levertijd met u af, zodat u niet een hele dag op uw aankoop zit te wachten. We nemen uw oude apparaten mee en zorgen ervoor dat deze netjes worden gerecycled.