EMHA BV

logo-beeldmerk-emha-algemeen

 

EMHA INDUSTRIAL SERVICES is gespecialiseerd in het optimaal, betrouwbaar en duurzaam laten functioneren van kritische machines.

Als eerste in Europa introduceerde EMHA enkele decennia geleden epoxygrout als nieuwe norm, waarna wij zijn uitgegroeid tot toonaangevend bedrijf op het gebied van grouting. Denk hierbij aan machines als pompen, turbines en compressoren, maar ook aan baseframes en utiliteiten.

Onze activiteiten zijn erop gericht om machines (weer) betrouwbaar te laten functioneren, waarbij wij de verbindende schakel vormen tussen werktuigbouw (rotating) en civiel. Onze klantenkring bestaat hoofdzakelijk uit (petro)chemische bedrijven, OEM en servicebedrijven voor (reciproque) compressoren en toonaangevende engineering en EPC bedrijven.

Naast grouten bieden wij tal van oplossingen voor fundatierevisie, uitlijnen en 3D metingen, On-Site machineren, trillingsmetingen en ODS analyse, industriële verlijmingen en productie van baseframes voor machines die onder API of PIP richtlijnen geïnstalleerd worden.

 

EMHA MARINE & OFFSHORE is een allround engineering- en servicebedrijf dat hoogwaardige diensten en producten levert op het gebied van voortstuwingsinstallaties en rotating equipment.

Met wereldwijde inzetbaarheid en klantgerichte aanpak bieden we slimme oplossingen op het gebied van installatie en onderhoud. Hiermee helpen we u graag op weg naar een zo efficiënt, betrouwbaar en duurzaam mogelijke inzet van uw machines.

Met ruim 50 jaar ervaring, zijn wij als bedrijf diep geworteld in de maritieme sector. Hier zijn wij graag uw flexibele partner op het gebied van engineering, uitlijnen, 3D metingen, vibratie en ODS analyse, on-site machineren en machinefundaties.

Met onze geschoolde en gemotiveerde service teams zijn wij in staat om 24 uur per dag, 7 dagen per week direct in actie te komen. Doordat meerdere disciplines onder hetzelfde dak beschikbaar zijn kunnen we direct effectieve en doordachte oplossingen bieden.

Als merken voeren wij onder andere Chockfast® epoxy, MecLev mechanical chocks, Tenmax shaft bearings en MultiMetall engineered polymers.

 

EMHA INDUSTRIAL SYSTEMS is gespecialiseerd in doordachte en innovatieve oplossingen op het gebied van perslucht-, vacuüm- en stikstofinstallaties. Wij leveren toepassingen en klant specifieke installaties om te kunnen werken met perslucht, vacuüm, stikstof, CO2 en beademingslucht.

Voor zowel luchtgekoelde als watergekoelde compressoren leveren èn installeren wij complete units, inclusief appendages en kanaalwerk.

Ook voor base frames, skids en compleet ingerichte (Mobiele) containers met perslucht of stikstofinstallaties biedt EMHA u klantgerichte oplossingen van engineering tot installatie.

Wij zorgen ervoor dat u opgelucht adem kunt halen!