De fietsen van Ambacht

In onze showroom vindt u een uitgebreide sortering fietsen. Wij hebbens standaard 300 fietsen in de showroom staan van alle bekende merken.
Hieronder vindt u per categorie de merken die wij voeren.

Stadsfietsen
De stadsfietsen die bij ons in de showroom staan zijn van de merken Gazelle, Sparta, Batavus, Union, Cortina en Giant. Deze fietsen zijn leverbaar met 3, 7 of 8 versnellingen met allemaal een gesloten kettingkast. De fietsen zijn al dan niet voorzien van vering in de zadelpen of voorvork. Deze fietsen zijn uitermate geschikt voor woon- werkverkeer, om naar school te gaan of voor dagelijks gebruik. Het voordeel van deze fietsen is dat ze onderhoudsarm zijn.

Hybridefietsen
De hybride fietsen in onze showroom zijn van de merken Gazelle, Batavus, Giant en Cube. Deze fietsen worden gekenmerkt door de derraileurversnelling met de open kettingkast. Dit maakt dat de fietsen lichter in gewicht zijn en ook licht fietsen. Deze fietsen zijn zeer geschikt om mee te toeren, woon- werkverkeer of om mee op vakantie te gaan. Het voordeel van deze fietsen is dat ze licht zijn en makkelijk fietsen.

Elektrische fietsen
Ook op het gebied van elektrische fietsen hebben wij een ruime sortering. Zo bieden wij e-bikes aan van de merken Gazelle, Sparta, Batavus, Giant en Cube. In onze showroom zijn zowel modellen met een voorwielmotor, als de populaire middenmotor en zelfs achterwielmotor te vinden. Daarnaast zijn alle verschillende technieken zoals bijvoorbeeld Bosch, ION, Yamaha en nog veel meer, allemaal aanwezig. Alle fietsen staan klaar voor een proefrit zodat u zelf het verschil kan ervaren.

Transportfietsen
Op het gebied van de transportfietsen hebben wij standaard ruim 40 modellen in de showroom staan. Deze fietsen zijn van de merken Gazelle, Sparta, Batavus, Union en Cortina. Deze fietsen hebben 1, 3, 7 of 8 versnellingen en zijn er in alle denkbare kleuren. De meeste transportfietsen zijn voorzien van een dubbele standaard en bijbehorend stuurslot. Daarnaast bieden wij ook een ruime sortering manden, kratten en kisten aan voor op deze fietsen.

Kinderfietsen
De kinderfietsen komt u als eerste tegen bij ons in de winkel. Deze kinderfietsen lopen vanaf loopfietsen tot aan 26 inch fietsen. De loopfietsen en driewielers zijn van het merk PUKY. De kinderfietsen zijn van de merken Alpina, Cortina, Loekie, Sparta, Cube en Batavus. De maten 12 en 16 inch worden standaard met zijwieltjes geleverd. Onze collectie loopt uiteen van stoere mountainbikes tot hippe transportfietsen voor de kleinsten.

Multicycle
Het merk Multicycle heeft een aparte afdeling in onze showroom. Multicycle is een merk uit Ulft, in de Achterhoek. Deze kleinschalige fabriek bouwt high-end fietsen. Deze fietsen worden met de hand gemaakt en zijn voorzien van de beste onderdelen. Dit premiummerk levert zowel elektrische als niet-elektrische fietsen. De elektrische fietsen kernmerken zich door het lage gewicht en prettige rijeigenschappen. De gewone fietsen van Multicycle zijn zeer licht in gewicht en fietsen daarnaast ook heel licht. De multicycle fietsen zijn leverbaar met 8 of 11 versnellinge in de naaf of een derrailleurversnelling. Een proefrit op deze tijdloze fietsen zegt meer dan duizend woorden!

Sportafdeling

Op onze sportafdeling vindt u een ruime sortering aan sportfietsen en accessoires, deze afdeling heeft zelfs een eigen werkplaats met een specialistische monteur. Wij bieden sportfietsen aan van de merken Cube en Giant, andere merken kunnen vrijwel altijd op bestelling geleverd worden. Naast de racefietsen en mountainbikes vindt u hier ook race- en crosshybrides. Voor elke sporter wat wils. Daarnaast bieden wij een ruime sortering kleding, brillen, schoenen en overige accessoires aan. Deze accessoiress zijn van de merken AGU, Spiuk, Shimano, Cube, BBB, Topeak, Muc-Off en nog veel meer merken.

Tweedehands fietsen
Naast alle nieuwe fietsen bieden wij ook een ruime collectie tweedehands fietsen aan. Deze fietsen zijn van allerlei categorieen, merken en prijzen. Kom snel langs en kijk of er voor u wat bij staat, alle fietsen zijn voorzien van 3 maanden garantie.

 

timthumb